Orosz krémkocka









Hozzávalók:
Hozzávalók :
4 tojás 
10 dkg cukor
12 dkg liszt
2 kanál hideg víz
fél dl étolaj
fél csg sütőpor


Elkészítése

A tojás sárgáját az étolajjal ,a vízzel és a cukor felével habosra kikeverem.A tojás fehérjét habbá verem a maradék cukorral és a tojás sárgájával összekeverem , majd hozzáadom a lisztes sütőport és sütőpapíros sütőlapon 170 fokon megsütöm.Amikor kihűlt 3 egyenlő részre elvágom és a következő krémmel megtöltöm.


7 dl tej
2 csg vaníliás puding
6 dl tejszín
habfixáló
porcukor
Narancs 
fél csg zselatin
reszelt csoki

A tejet a pudinggal felfőzöm és kicsit kihűtöm.4 deci tejszínből habot vertem .A zselatint előzőleg beáztattam .A pudinghoz hozzáadtam a felvert tejszín habot és a zselatint.Narancs darabokat szórtam a krémbe.A tésztát ezzel a krémmel megtöltöttem.A tetejére a maradék tejszíhabot felvertem és habrózsákat tettem rá.Az oldalára és a tetejére csokiforgácsot tettem.

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...