Hozzávalók:
5 csirkemell filé
só ízlés szerint
fekete bors frissen őrölt
½ csésze (tea) száraz fehérbor
Hozzávalók:
2 evőkanál olívaolaj
1 csokor brokkoli, főtt és apróra vágott
¼ csésze zabpehely
1 csésze (a túró
fokhagyma ízlés szerint
só ízlés szerint
a bevonat
Hozzávalók: 1 csésze zabpehely 1 / 2 csésze szezámmag só ízlés szerint fekete bors ízlés szerint 2 tojásfehérje |
Elkészítése
elöszőr a tölteléket készitem el.
a főtt , darabolt brokkolit, zabpelyhet, sót, borst jól összekeverem .
a csirkemellet bevágom , ( zsebet csinálok ) , besozom és borsozom .megtöltöm a brokkolis masszával, majd megtüzöm , ha kell.a panirhoz összekeverem a zabpelyhet, szezámmagot, sót, borst.a tojásfehérjét keményre felverem és hozzáadom a panirhoz. egy sütőlemezre rakom a húsoakt,,berakom a 180 fokos sütöbe és 40 perc alatt készre sütöm .
rozmaringos főtt burgonyával tálalom .
Forrás itt található: