Hozzávalók:
30 db kosárka
Töltelék: 1
200 gramm mandula
150 gr porcukor
lé egy nagy narancs
Töltelék: 2
400 ml tej 4 evőkanál kristálycukor 1 tasak vaníliás puding 125 gr vaj 2 evőkanál porcukor aromák vanília máz 80 gramm csokoládé 2 evőkanál vaj |
Elkészítése
a darált mandulát, narancslét, porcukrot összekeverem .
a 2 . hoz pudingot főzők a tejből, porból, cukorból, majd leveszem a tüzről, s belekeverem a vajat , vaniliát, hagyom kissé kihülni .
a mandulás krémet elosztom 30 felé, s a kosarakban nyomkodom utána .
most a vanilia krémet nyomózsákba töltöm s a mandulára nyomom a krémet .
a tetejét bevonom csokimázzal .
Forrás itt található:
a darált mandulát, narancslét, porcukrot összekeverem .
a 2 . hoz pudingot főzők a tejből, porból, cukorból, majd leveszem a tüzről, s belekeverem a vajat , vaniliát, hagyom kissé kihülni .
a mandulás krémet elosztom 30 felé, s a kosarakban nyomkodom utána .
most a vanilia krémet nyomózsákba töltöm s a mandulára nyomom a krémet .
a tetejét bevonom csokimázzal .