Mandulás csokis kosárka







Hozzávalók:
30 db kosárka 
Töltelék: 1
200 gramm mandula
150 gr porcukor
lé egy nagy narancs



Töltelék: 2
400 ml tej
4 evőkanál kristálycukor
1 tasak vaníliás puding
125 gr vaj
2 evőkanál porcukor
aromák vanília

máz 
80 gramm csokoládé
2 evőkanál vaj


Elkészítése

a darált mandulát, narancslét, porcukrot összekeverem .
a 2 . hoz pudingot főzők a tejből, porból, cukorból, majd leveszem a tüzről, s belekeverem a vajat , vaniliát, hagyom kissé kihülni .

a mandulás krémet elosztom 30 felé, s a kosarakban nyomkodom utána .
most a vanilia krémet nyomózsákba töltöm s a mandulára nyomom a krémet . 
a tetejét bevonom csokimázzal .


Ha tetszett a recept, kattints IDE és oszd meg! Köszönjük!

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...