Pöttyöske







Tészta:
8 tojásból barna piskótát sütünk, de maradhat sárga is akár

Krém:
8 dl tej
2 csomag vaníliás pudingpor
1 evőkanál liszt
1 csomag vaníliás cukor

Töltelék:
20 dkg darált keksz
1 evőkanál baracklekvár
1/2 dl rum
1 evőkanál kakaó
25 dkg gesztenyemassza


Elkészítése:
A krémhez valókat megfőzzük. Ha kihűlt, kikavarunk 25 dkg margarint 20 dkg porcukorral, és hozzáadjuk a főzött krémhez. Töltelékhez valókat jól összedolgozzuk, és 8 rudat formálunk belőle. A piskótát félbevágjuk, a krém felét rákenjük, a rudakat ráhelyezzük, végül a krém másik felét is rákenjük, majd befedjük a másik piskótával. A tetejére csokimáz kerül

.
Vass Lászlóné receptje.



Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...