Hozzávalók
1. réteg
25 dkg darált háztartási keksz
5 dkg margarin
5 dkg porcukor
kevés tej
2. réteg
20 dkg túró 5 dkg porcukor 2 dl tejszín / Hulalát használtam ehhez is / 1 cs. vaníliás cukor 3. réteg 2 cs. vanília puding / készíthetitek Aranka főzés nélkülivel is / 5 dl tej 2 evőkanál cukor 1 cs. vaníliás cukor 4. réteg 2 dl Hulala tejszín Tetejére reszelt csokoládé |
Elkészítése
A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel. Csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. A tepsibe (27 x 18 cm-es) vagy egy 24 cm-es torta formába egy kevés darált kekszet szórok, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodom a keksztésztát.
A túrót, ha nagyon darabos mixelőrúddal krémesítem, összekeverem a porcukorral, a vaníliás cukorral, majd a habbá vert tejszínnel és a kekszre simítom. A pudingot a cukorral,tejjel elkeverem,sűrűre főzöm,majd kihűtöm. Ezt a túrókrém tetejére simítom. A tejszínt felverem és a vaníliás krémre kenem. A tetejére reszelt csokit szórok, és a hűtőbe teszem tálalásig.
Forrás itt található: