Amerikai krémes csoda







Hozzávalók
A tésztához:
 6 tojás
 6 ek.cukor
 6 ek.kakaópor
 1 kk .szódabikarbóna



 A krémhez:
 2 cs. vaníliás pudingpor
 8 dl tej
 8 ek.cukor
 10 dkg margarin

 A meggyzseléhez:
 1 üveg kimagozott meggy
 1-2 ek. zselatin
 A tetejére:
 5 dl tejszín
 cukor
 reszelt csokoládé


Elkészítése

Most ne lepődj meg, de tényleg úgy kell a tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütni,(,a tepsi aljára sütőpapírt teszünk,) hogy abban nincs liszt. Ha kész a piskóta, a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A 2 csomag pudingot a cukorral és a 8 dl tejjel megfőzzük, és még forrón 10 dkg margarint belekeverünk, majd a kihűlt tészta tetejére öntjük.
1 üveg kimagozott meggyet lecsepegtetünk, pár szemet félreteszünk a díszítéshez, a többit összeturmixoljuk. A meggypépet 1-2 evőkanál zselatinnal felfőzzük, és a puding tetejére simítjuk.
Ha kihűlt, 5 dl tejszínt felverünk, és a meggyzselére terítjük. A tejszínre csokoládét reszelünk, de akár meggyszemekkel is díszíthetjük.

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...