Hozzávalók:
4 szelet csirkemell filé
1 mokkáskanál bors
1 mokkáskanál só
A sütéshez:
2-3 dl olaj
A feltéthez:
1 evőkanál olaj 1 kisebb fej vöröshagyma petrezselyem zöldje 30 dkg vargánya gomba 2 db zsemle Só ízlés szerint Őrölt bors ízlés szerint 2 gerezd zúzott fokhagyma 4 szelet gépsonka 4 szelet lapkasajt |
Elkészítése
A sütéshez az étolajat felforrósítjuk.
A hús szeleteket enyhén kiklopfoljuk,sózzuk,borssal meghintjük.
Az olajban mindkét oldalát átsütjük.
A gombát az olajon megsütjük,sóval,borssal ízesítjük.
1 kisebb vörös hagymát reszelünk rá,és a fokhagymát is rászórjuk.
A zsemlét beáztatjuk,majd kifacsarjuk és a megsült gombához keverjük a felaprított petrezselyem zölddel..
Egy tepsit olajjal kikenjük , lerakjuk a hús szeleteket.
Ráhalmozzuk a gombás tölteléket,befedjük egy szelet gépsonkával és egy szelet sajttal.
200 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
Forrás itt található: