Halgombóc csicseriborsóval







Hozzávalók:
45 dkg halfilé
1 csokor apróra vágott koriander
Csokor petrezselyem
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 / 2 teáskanál cayenne
4 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma, apróra vágott
1 teáskanál kömény
1 teáskanál só
1 teáskanál fekete bors



4 evőkanál olívaolaj, a sütéshez
1 gerezd fokhagyma felaprítva
1 / 2 fehér hagyma, felaprítva
2 paradicsom reszelt
Rakás apróra vágott koriander
Csokor petrezselyem

Fekete bors
1 teáskanál kurkuma
Cayenne bors
1 száraz pirospaprika csípős, egész
1 csésze halalaplé
2 csésze csicseriborsó (főtt)


Elkészítése
a vagdalthoz valókat összemixelem , s a hűtőbe rakom .
a mártáshoz a hagymát és a fokhagymát olajon megpiritom , hozzáadom a paradicsomot, petrezselymet, fűszereket, jól összekeverem .
adok hozzá levest, s felforralo az egészet.
belerakom a leszürt csicseriborsót, s csak átforrósitom .
a halas masszából pogácsákat formálok, beleteszem a mártásba s készre fözöm .
kenyérrel tálalom .

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...