Hozzávalók:
45 dkg halfilé
1 csokor apróra vágott koriander
Csokor petrezselyem
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 / 2 teáskanál cayenne
4 evőkanál olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 vöröshagyma, apróra vágott
1 teáskanál kömény
1 teáskanál só
1 teáskanál fekete bors
4 evőkanál olívaolaj, a sütéshez
1 gerezd fokhagyma felaprítva 1 / 2 fehér hagyma, felaprítva 2 paradicsom reszelt Rakás apróra vágott koriander Csokor petrezselyem Só Fekete bors 1 teáskanál kurkuma Cayenne bors 1 száraz pirospaprika csípős, egész 1 csésze halalaplé 2 csésze csicseriborsó (főtt) |
Elkészítése
a vagdalthoz valókat összemixelem , s a hűtőbe rakom .
a mártáshoz a hagymát és a fokhagymát olajon megpiritom , hozzáadom a paradicsomot, petrezselymet, fűszereket, jól összekeverem .
adok hozzá levest, s felforralo az egészet.
belerakom a leszürt csicseriborsót, s csak átforrósitom .
a halas masszából pogácsákat formálok, beleteszem a mártásba s készre fözöm .
kenyérrel tálalom .
Forrás itt található: