Hozzávalók:
Tészta:
4 tojás
20 dkg liszt
10 dkg darált dió
20 dkg porcukor
1 dl kávé
Krém:
3 dl habtejszín
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg mogyorós cappuccino-por
rum ízlés szerint
1,5 dl tejföl
5-6 dkg porcukor
Elkészítése:
A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, egyenként hozzáadom a tojások sárgáját folytonos keverés közben, majd a többi hozzávalót is belekeverem. Sütőpapírral bélelt sütőlapra simítom (24 × 22 cm), és 180°C-on 15-20 percig sütöm. Amikor kihűlt a tészta, rásimítom a krémet. Ehhez a tejszínt a vaníliás cukorral és a porcukorral felverem, majd a felverés után hozzákeverem a rumot, a cappuccino-port és a tejfölt. |
Domján Mária receptje.
Forrás itt található: