San Remó-i sonka – fenséges falatokkal töltve!







Hozzávalók
50 dkg gépsonka,
10 dkg trappista vagy ementáli sajt,
5 dkg gomba,
só,
törött bors,
zöldpetrezselyem,

a panírozáshoz:
2 tojás,
liszt,
zsemlemorzsa.
Elkészítés




Elkészítése
Két szelet sonka közé, egy szelet sajtot, sóval, borssal, zöldpetrezselyemmel ízesített pirított gombát teszünk, majd a szokott módon bepanírozzuk (óvatosan feltekerjük úgy, hogy a tekercsünk két oldalát kissé behajtjuk, biztosítva ezzel a gusztusos külcsínt, és nem utolsó sorban azt, hogy ne folyjon ki a sajt).
Bő, forró zsírban vagy olajban hirtelen átsütjük.


Petrezselymes, vajas burgonyával vagy rizzsel és ketchupos tartármártással kínáljuk.


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...