Parmezános csirkemell fokhagymás zöldbabágyon, gyorsabb és fincsibb csirkés receptet még nem találtam!








Hozzávalók:
1 nagy csirkemell
60 dkg zöldbab
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál liszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 evőkanál reszelt parmezán
1 teáskanálnyi őrölt paprika
só, bors
olívaolaj


Elkészítése:
A csirkehúst megmossuk, majd 4 darabra osztjuk, sózzuk és borsozzuk. A lisztet, a zsemlemorzsát, a parmezánt összekeverjük, hozzáadjuk a paprikát. A megtisztított zöldbabot kivajazott tepsibe tesszük. A zúzott fokhagymát belekeverjük 3 kanál olívaolajba és ezt eloszlatjuk a babon, sózzuk és borsozzuk. A húsokat megkenjük olívaolajjal, majd beleforgatjuk a panírba. Ezt követően rátesszük a zöldbabra. 40 percen át sütjük 180 fokon. Időnként megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.



Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...