Megosztás
Olyan egyszerű recept, hogy bárki el tudja készíteni és az íze csodás!
Hozzávalók:
1 csomag vaníliás pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
1 tasak zselatin
30 dkg mascarpone
1 evőkanál citromos joghurt
2 evőkanál porcukor
7 evőkanál áfonya lekvár (vagy más ízű ízlés szerint)
Elkészítése:
A pudingport a cukorral és tejjel összekeverjük, megfőzzük és kihűtjük. A mascarponét összedolgozzuk a porcukorral és a joghurttal belekeverjük a kihűtött pudingot. A zselatint a csomagolásán találhatóak szerint feloldjuk egy kevés vízben és beledolgozzuk. A krémet lekapcsolható oldalú sütőformába öntjük és lehűtjük, amikor megszilárdul elsimítjuk rajta a lekvárt és szeletelhetjük is. |
Forrás itt található: