Ünnepi mirinda szelet – nagyon guszta, nektek is ajánlom



 


 Hozzávalók
    7 tojás,
    7 ek. cukor,
    1 sütőpor,
    1 vanília cukor,
    7 ek. liszt,
    2 ek. olaj,
    1 citrom reszelt héja,


Töltelék
    50 dkg túró,
    20 dkg margarin,
    25 dkg cukor,
    1 tubus tejszínes krémsajt,
    1 citrom reszelt héja,
    1 vanília,
    4 dl szénsavas narancslé,
    1 cs vaníliás pudingpor,
    4 ek. cukor,


    Elkészítése

    A tojásból és a felsorolt anyagokból a szokásos módon piskótát készítünk. Ha kihűlt ketté vágjuk, vékonyan megkenjük lekvárral és a túró krém felével.
    Erre tesszük a másik fél piskóta lapot , szintén lekvárral megkenjük és rá a túró krémet. A narancsléből és a pudingporból sűrű krémet főzünk .Ezzel kenjük be a sütemény tetejét, ha megszilárdult éles késsel szeleteljük.
    Díszíthetjük olvasztott csokival.
    Jó étvágyat kívánok.

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...