Hozzávalók
7 tojás,
7 ek. cukor,
1 sütőpor,
1 vanília cukor,
7 ek. liszt,
2 ek. olaj,
1 citrom reszelt héja,
Töltelék
50 dkg túró, 20 dkg margarin, 25 dkg cukor, 1 tubus tejszínes krémsajt, 1 citrom reszelt héja, 1 vanília, 4 dl szénsavas narancslé, 1 cs vaníliás pudingpor, 4 ek. cukor, |
Elkészítése
A tojásból és a felsorolt anyagokból a szokásos módon piskótát készítünk. Ha kihűlt ketté vágjuk, vékonyan megkenjük lekvárral és a túró krém felével.
Erre tesszük a másik fél piskóta lapot , szintén lekvárral megkenjük és rá a túró krémet. A narancsléből és a pudingporból sűrű krémet főzünk .Ezzel kenjük be a sütemény tetejét, ha megszilárdult éles késsel szeleteljük.
Díszíthetjük olvasztott csokival.
Jó étvágyat kívánok.
Forrás itt található: