Megosztás
Fincsi falatok, könnyedén. Ennek az ételnek mindig nagy sikere van!
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
70 dkg póréhagyma
1 evőkanál mustár
1 dl főzőtejszín
7 dkg gorgonzola
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
Hozzávalók:
70 dkg csirkemell
70 dkg póréhagyma
1 evőkanál mustár
1 dl főzőtejszín
7 dkg gorgonzola
1 fél teáskanálnyi curry
só, bors
olaj
Elkészítése:
A húst felvagdossuk és kevés olajban sütni kezdjük. Hozzáadjuk a felvagdosott póréhagymát is ( a fehér és zöld részéből is kerüljön bele), majd lassú tűzön pirítjuk 3-4 percig. A mustárt, a tejszínt és a gorgonzolát összedolgozzuk, hozzáadjuk a fűszereket és felöntjük vele. Folyamatos kavargatás mellett készre pároljuk, majd kínálhatjuk. |
Forrás itt található: