Baileys szelet







Hozzávalók

4 tojás,20dkg liszt,10dkg dió,20 dkg porcukor,1dl kávé,fél sütőpor
a tojások fehérjét felverjük keményre a cukorral ezután belekeverjük a sárgáját és a többi alap anyagot.Jól kikeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk(35x27)200 fokon,15-20 percig sütjük.



krém:
3dl tejszín
+1vaníliás cukor,
 10dkg capucsinópor mogyorós,
1dl rum,
1dl tejföl,
cukor ízlés szerint


Elkészítése


A tejszínt felverjük a vaníliás cukorral ,hozzáadjuk a capucsinóport,rumot végül a tejfölt és a kihűlt tésztára simítjuk csokidarával meghitjük, vagy csokibevonattal bevonjuk.(1dl capucsinóval locsoljuk meg a tésztát mielőtt a krémet rákenjük

Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...