Rózsaszín krémes





 Tészta:
30 dkg liszt
4 evőkanál porcukor
1 evőkanál zsír
1 tojás
1 dkg szalalkáli
1 db vérnarancs aroma
1-2 dl tej

Krém:

20 dkg vaj
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
6 dl tej
6 csapott evőkanál liszt

A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, és 3 lapot sütünk belőle. A krémhez a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük. A tejből a liszttel sűrű pépet főzünk, és a kihűlt krémmel összekeverjük. A tésztalapokat megtöltjük a krémmel. A tetejét is vékonyan megkenjük a fehér krémmel, majd tortadarával díszítjük.

Takácsné Bálint Erzsébet receptje.



Oszd meg te is!



Elkészítéséért kattints az alábbi linkre:
http://webcukraszda.hu/rozsaszin-kremes/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...