Így fogyj le a spárgától 3 nap alatt!






Április közepétől május végéig van a spárga szezonja. A mennyei zöldségtől sokan ódzkodnak, de most elmondjuk, hogyan készítsd el jól! Sőt kapsz eg tippet egy gyors, finom, tisztító- és fogyókúrához is.

A spárga tökéletes a nyár előtti tisztítókúráhz, ugyanis remek vízhajtó, kimossa a méreganyagokat a szervezetünkből, csökkenti a húgysav szintet, felfrissíti a sejteket, sőt, serkenti a zsírégető folyamatokat is.

Háromnapos diétát is csinálhatunk vele: napi egy kiló, ízlés szerint elkíszített (nem baconbe tekerve!!) spárgát kell elfogyasztani. Kiegészítésképpen ehetünk mellé almát, natúr joghurtot. És minden ébren töltt órában igyunk meg egy pohár ásványvizet, vagy gyógyteát. A háromnapos kúra alatt, minimum két kilót ledobhatunk, úgy, hogy egy percig sem szenvedünk, hiszen a spárga nagyszerű!

A legegyszerűbb spárga recept a következő: A megtisztított spárgákat egy tepsibe tesszük szépen sorban, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, és megsózzuk. 200 fokosra előmelegített sütőben 13-15 percig sütjük, míg elkezdenek barnulni. Hihetetlenül finom íze van, érezni a zöldség saját zamatát. Mértéktelen mennyiségben fogyasztható köretként, vagy akár hidegen, magában, rágcsálnivalóként.

Búcsúzóul egy trükk, hogy biztosan ne legyen fás a spárgád: a növény alsó 1/3-ánál megfogod az egyik kezeddel, a végét a másik kezeddel, és eltöröd. Ahol magától törik, afölött már nem lesz fás. Ilyen egyszerű!

http://ideafashion.hu/igy-fogyj-le-a-spargatol-3-nap-alatt/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...