Hol van anyajegyed az arcodon? Mindent elárul rólad








A kínai orvoslás, és asztrológia szerint az arcon lévő anyajegyek különböző tulajdonságaidról, és betegségeidről is árulkodnak. Csak tudni kell olvasni az apró pöttyökből.

Állj a tükör elé.Keresd meg az arcodon a legjellemzőbb anyajegyet, és válaszd ki azt a számot a rajzról, ami ehhez a legközelebb esik. Az anyajegyek csak akkor hordoznak jelentést, ha nincs túl sok belőlük, és eléggé feltűnőek.


1-3.: Lázadó, szabad szellem, akit nem szabad korlátok közé szorítani. Akkor sikeres és boldog, ha a maga ura lehet. Bátran kezdj önálló vállalkozásba, a jutalom nem marad el.

4: Karizmatikus ember, akit időnként elragadnak az érzelmei. Néha kötekedő, de nem haragtartó. Próbálj meg higgadt maradni, és hallgass meg másokat is.

5: Anyagi biztonságban tudhatod magad, de a pénzért keményen dolgozol. Hallgass megérzéseidre, ne hagyd, hogy kihasználjanak!

6: Művészi adottság és intelligencia. Akár hírnevet is szerezhetsz magadnak, ha képes vagy szakítani a hagyományokkal és tudsz újítani.

7: Balszerencse jele lehet, talán épp egy elhúzódó vita szűkebb családi körben. Nem árt néha kompromisszumot is kötnöd, mert ez az ügy a munkádra is kihathat.

8: Szerencsejátékos vagy, imádsz költekezni. Szenvedélyed veszélyes lehet, tanulj meg nemet mondani. Vágyaidnak is szabj gátat, mert egy flört bajba sodorhat.

9: Szexuális problémák, lelki bajok a színen. Keress fel egy bőrgyógyászt, és próbálj megszabadulni anyajegytől. Talán lelki terheid is csökkenhetnek.

10: Boldog család, rengeteg gyerek és unoka. Az anyajegy tulajdonosának mind anyagilag, mind érzelmileg bőségben telik az élete.

11: Vigyáznod kell az egészségedre; ez a folt azt mutatja, hogy hajlamos vagy a betegségekre. Orvosával próbáld meg eltávolíttatni az anyajegyet, főleg, ha nagy és sötét színű.

12: Sikeres és kiegyensúlyozott élet vár rád. Minden esélyed megvan a luxusra; boldog családi életre. Ha nő vagy, szerencsés, hiszen erős vonzerővel és szépséggel áldott meg a sors.

13: Valószínűleg sok problémád akad a gyerekneveléssel. Egyet tehetsz: próbálj meg türelmes, és megértő maradni.

14: Jobban kell ügyelned arra, mit eszel: valószínűleg allergiától szenvedsz, amin könnyen változtathatnál, ha nem kerülnének mérgek a szervezetedbe. Egyébként is hajlamos vagy a hízásra.

15: Imádsz mozogni és kedveled az újdonságokat, az ismeretlen tájakat és az új barátokat. Kaland az életed, ha nem engednek utazni, belebetegszel.

16: Azt hiszed, az élet értelme az evés és a szex! De vigyázz: gyorsan elbukhatsz, ha több vasat tartasz a tűzben. A habzsolás túlsúlyhoz, később depresszióhoz vezethet.

17: A társaság középpontja vagy, de ne tulajdoníts nagy jelentőséget annak, hogy mások mit gondolnak rólad. Arra pedig ügyelj, hogy ne legyél nagyképű!

18: A vizek megszállottja vagy! Számodra az élet egy nagy, kalandos út; néha azonban tanácsos lenne megpihenni otthon, és a rokonokra is figyelni egy kicsit.

19: Sok pénzt keresel, és rengeteg barátod akad. De van egy gyengéd: nem tudsz ellenállni a csábításnak. Hűtlenséged gyakran bajba sodor.

20: Kettős üzenet – boldogságot és szerencsétlenséget is hordoz. Belőled jó vezető válhat, minden adottságod megvan hozzá, ugyanakkor zsarnokság is jellemezhet.

21: Az élet élvezetének képességéről tanúskodik ez az anyajegy: elismerést, tiszteletet és hírnevet is köszönhetsz neki.

22: Zökkenőmentes az életed. Megjelenésed tekintélyt és erőt sugároz, mindenkivel képes vagy megtalálni a hangot. Különösen kiemelkedő teljesítményt sportban érhetsz el.

23: Magas intelligencia, éles ész, jó gyakorlati érzék. Erős életösztönnel rendelkezel, és ez tartalmas, hosszú életet feltételez. Vélhetően időskorban is aktív maradsz.

24: Túl fiatalon hullott öledbe a siker, az évek múlásával, egyre nehezebb megőrizned dicsőséged. Készülj tudatosan életed nehezebb időszakára is.

25: Jók a kilátásaid, de maradj elővigyázatos! Nehéz helyzetekben válaszd a hagyományos utat; így hosszú és gyümölcsöző évek várnak rád.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...