Nagyon csokis édesség, sütés nélkül! Pillanatok alatt összedobható csodás krémes finomság!







Hozzávalók:
30 dkg mascarpone
10 dkg étcsokoládé
4 dl habtejszín
2 tasak habfix
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
3 evőkanál porcukor

A tetejére:
10 dkg étcsokoládé
1 teáskanálnyi vaj
5 dkg dióbél


Elkészítése:
Az étcsokoládét felolvasszuk és kihűtjük, majd belekeverjük a mascarponébe a cukorral együtt. A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd a kakaóport és összedolgozzuk a mascarponés krémmel. A krémet egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. Az étcsokoládét felolvasszuk és belekeverjük a vajat, bevonjuk vele és megszórjuk az apróra tört dióval. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, ezt követően már szeletelhető.


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...