Karamellás piskóta krémes








 4 tojásból piskótalap (34 × 32 cm-es tepsiben sütve)

A krémhez:

2 csomag vaníliás pudingpor
7 dl tej
2 evőkanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
4 dl tejszín
3 dkg cukor

A tetejére

10 dkg tejkaramella

A tésztalapot kettévágom. A pudingot a leírtak alapján elkészítem és az alsó lapra rákenem. A tejszínt a cukrokkal habbá verem és a kihűlt pudingos krémre simítom. A másik piskótalapot felkockázom még mielőtt a karamellás mázat ráteszem. A karamellt mikróban felolvasztom, simára keverem és a felkockázott lapokra rákenem. Amikor már megdermedt, kockánként a tejszínre teszem, majd szeletelem a süteményt.

Aki a karamellt szereti, ezt is szeretni fogja!

Domján Mária receptje.


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...