Tepsis raffaello – Ez a változat nagyon csábítóan hangzik! Nem is lehetne fenségesebb


Megosztás

 
 

Az elkészítése nem bonyolult, ám érdemes pontosan betartani a leírtakat a tökéletes végeredmény érdekében.

Hozzávalók:
A tésztához:
6 tojás fehérje
15 dkg cukor
10 dkg liszt
10 dkg kókuszreszelék
fél csomag sütőpor
csipet só

A krémhez.
6 tojás sárgája
1 csomag főzős vaníliapuding
4 dl tej
10 dkg porcukor
10 dkg margarin


Elkészítés:
A tésztához kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd hozzáadjuk a többi anyagot, és vajazott-lisztezett tepsiben megsütjük. Kb 20-30 perc, tűpróbáig.
Amíg sül, elkészítjük a krémet. A 6 tojás sárgáját elkeverjük a pudinggal és a tejjel, majd felfőzzük, amíg sűrűsödni kezd. Levesszük a tűzről, és kihűlés után keverjük hozzá a margarint és a porcukrot.
Ha tésztánk langyosra hűlt, rákenjük a krémet, végül megszórjuk kókuszreszelékkel. 

Kókusz helyett tehetünk rá kakaóport, tortadarát és reszelt csokit is, így is nagyon finom!




Ha tetszett a recept, kattints IDE és oszd meg! Köszönjük!


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...