A legfincsibb édesség, ami gyorsan elkészíthető és nagyon ízletes!
Hozzávalók az alaphoz:
20 dkg oreo keksz
5 dkg vaj
A krémhez:
30 dkg natúr krémsajt
18 dkg porcukor
3 dl habtejszín
1 csomag vaníliakrém
4 dl tej
1 teáskanál vaníliakivonat
Elkészítése:
A kekszet összetörjük és a háromnegyedét összekeverjük a vajjal, majd tortaformába simítjuk. A hideg vaníliakrémet közben a tejjel habosra keverjük, a csomagoláson látható utasítás szerint. A krémsajtot és a porcukrot összekeverjük, majd a vaníliakrémhez adjuk és a vanília aromát is bedolgozzuk. A habot felverjük és óvatosan hozzáadjuk, az egészet a kekszes alapra kanalazzuk és elkenjük. A maradék kekszmorzsát a tetejére szórjuk, legalább 2 órára hűtőbe tesszük és már fogyaszthatjuk is. |