Édes csirkecombok, csábító falatok a hétköznapokra is


Megosztás

 


   

     Hozzávalók:
1 kg csirkecomb
1 0 evőkanál olívaolaj
0,5 dl szójaszósz
7 evőkanál ketchup
3 evőkanál méz
3 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítése:
A húsokat kiolajozott tepsibe tesszük egymás mellé. Az olívaolajat, a szójaszószt, a ketchupot, a mézet, a zúzott fokhagymát és a fűszereket összedolgozzuk, majd rálocsoljuk a húsokra. 180 fokos sütőben egy órán át sütjük, időnként megforgatjuk, majd kínálhatjuk.

TIPP: 
Csirkeszárnyakból is elkészíthető, ezzel a szósszal egyszerűen csodás.

Ha te is hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is! Köszönjük!


Forrás itt található:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...