Csoki-vanília torta

KÉP

Tészta:
8 tojásfehérje
8 tojássárgája
160 g kristálycukor
200 g finomliszt
Kerek piskótát sütünk egy normál, 16 szeletes tortakarikában (kb. 26 cm-es), amit három lapra elvágunk.

Krém:

1 csomag vanília pudingpor
1 csomag csokoládé pudingpor
4-4 dl tej
5-5 dkg margarin
ízlés szerint cukor

Mindkét pudingot a tejben külön-külön jó sűrűre és ízlés szerint 2-4 evőkanál cukorral édesítve megfőzzük, majd mindkettőbe még forrón beletesszük az 5-5 dkg margarint, azután kihűtjük. Felverünk 8 dl Hulala cukrozott tejszínt. A pudingokat jól kihabosítjuk, és kb. 2-2 dl felvert tejszínnel fellazítjuk. Annyi tejszínt hagyjunk, hogy be tudjuk vonni a tortát. A lapokat megkenjük a krémekkel, felváltva a két réteget. A tetejét tejszínhabbal bevonjuk és tetszés szerint díszítjük.


Ha neked is tetszett a recept, oszd meg másokkal is! Köszönjük!
Forrás és még több receptek:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...